Blog

Mutass jó példát! Országos Gyerekpályázat Ünnepélyes Díjátadója

Mutass jó példát! Országos Gyerekpályázat Ünnepélyes Díjátadója

Június 8-án került megrendezésre a Mutass jó példát! országos gyerekpályázat ünnepélyes díjátadója.

A szervező Virágozz és Prosperálj Alapítvány, a nemzetközi Az út a boldogsághoz kampány keretén belül közel 1000 gyerek, pedagógus, szülő részvételével ismerte el a jobbnál jobb pályamunkákat, melyekben a gyerekek óvodás kortól egészen a gimnáziumi korosztályig egyéniben és csoportos kategóriákban mutatták be mi mindenben lehet, tudnak jó példát mutatni a természetvédelemtől elkezdve társaik tanulásban való segítéséig.

Tovább

Jótékonysági akciónk Mikulás Ünnepség keretében

Jótékonysági akciónk Mikulás Ünnepség keretében

MERT AJÁNDÉKOZNI ÖRÖM….

Karácsonyi Boldogság Manónk egy Mikulás Ünnepségre ment idén. 🙂

Egy fantasztikus, a Haladjunk Csoport által szervezett, hátrányos helyzetű családoknak rendezett mikulás ünnepségen vehettünk részt és támogathattuk a rendezvényt és a hátrányos helyzetű családokat csodaszép, becsomagolt játékokkal, melyeket mindazoknak köszönhetünk, akik részt vettek Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági játékgyűjtésünkön!
Tovább

Családoknak, pároknak

Családoknak, pároknak

A családok a legalapvetőbb építőkövei a társadalomnak. Nagyon értékes és nagyon nemes egység. Mégis gyakran szomorúságokkal, tanácsatalanságokkal, viszontagságokkal teli az életük. Ehhez nyújtunk segítséget programjainkkal.

Párkapcsolati szeminárium 

Párkapcsolati szemináriumunkon többek között választ, illetve segítséget kap az alábbiakhoz:

  • Hogyan találja meg a nagy Ő-t?
  • Ha már megtalálta a nagy Ő-t, hogyan tartsa fenn a szerelmet évek, évtizedek múltán is?
  • Ha jelenlegi kapcsolata megpróbáltatásokon megy keresztül, hogyan emelkedjenek ki a hullámvölgyből és tartsanak ismét egy virágzó, szeretettel és közös célokkal teli élet felé.

Konkrét szemináriumainkról Eseménynaptárunkban tájékozódhat.

Gyermeknevelés szeminárium

Sokan mondják, hogy lázadókorszak van. Vagy természetes a nézeteltérés, hisz a gyerek teenager. Vagy hát a generációs különbség az oka a problémáknak.

De mi tudjuk, hogy mi szülők a szívünk mélyén nem értünk ezzel egyet. Ha Ön sem és szeretné, hogy gyermekével harmónikus legyen kapcsolata egészen a csecsemőkortól a felnőttkor küszöbéig és tovább, örömmel várjuk gyakorlatias szemináriumainkon, ahol konkrét kérdéseire is választ kap.

Konkrét szemináriumainkról Eseménynaptárunkban tájékozódhat.

Családi nap játékos Boldogság-pályával

Örömmel szervezünk kreatív, játékos programot gyerekeknek, szülőknek közösségi, városi programokon, bevásárló központokban, sporteseményeken, ahol a gyerekek játékos feladatokon keresztül megismerik, hogy miért mutassunk jó példát, miért óvjuk a környezetünket, miért mondjunk igazat, miért tiszteljük a szüleinket és miért legyünk szorgalmasak. Mindezt egy Boldogság Útlevél segítségével és ajándékkal a játékos pálya végén.

Ha szeretné feldobni egy értékes és különleges családi, vagy gyerekprogrammal rendezvényét, keressen meg minket!

azutaboldogsaghoz@azutaboldogsaghoz.hu

X