Students Enrolled:
No student enrolled
Course Review:
(0 review)
Free

Sorry! You can not buy this course right now. Please contact admin site for more information

iskola

azetikaboldogit

Course Overview

ÜDVÖZÖLJÜK A PEDAGÓGUSOKAT ÉS OKTATÓKAT!
Senki számára sem lehet kérdéses, hogy az erkölcsi értékrend romlott az elmúlt évtizedekben. A drog- és alkoholhasználat csillagászati méreteket ölt, és ma már a fiatalabb generáció körében is nagyon elterjedt, ezzel pedig iskolai, városi, sőt országos szinten is növekszik a bűnözés. A statisztikák azt mutatják, hogy a drogok elburjánzása és az erőszak rohamos növekedése kéz a kézben járnak.

A mindennapokban számos tényező rombolja a becsületességet, a tisztességtudatot és az önbecsülést. A fiatalok ki vannak téve a társaik nyomásának, és az olyan, rossz szándékú emberek társaságának, akik másoknak ártva és degradált módon próbálnak pénzt keresni, felelőtlenül és lelkiismeret-furdalás nélkül.

Ahogyan annak mindannyian nagyon is tudatában vagyunk, az erőszak nem korlátozódik a sötét sikátorokra és az elhagyatott utcákra. A vérontás az osztálytermekben, az ebédlőkben, de még a játszótereken is túlságosan gyakori.

Elköteleztük magunkat arra, hogy változást idézzünk elő Az út a boldogsághoz – egy ésszerű útikalauz a jobb élethez használatával, amelyet eddig 97 nyelven 100 milliónál is több példányban osztottak szét.

Az út a boldogsághoz – melyet először 3 évtizede vezettek be iskolákban – célja a fiatalok segítése, hiszen ők jelentik számunkra a jövőt. Kétségtelen tény, hogy Önnek pedagógusként megvan a lehetősége arra, hogy előidézze ezt a pozitív változást.

Ez a nemvallásos és részrehajlástól mentes könyv eddig már iskolások, pedagógusok, oktatók, iskolaigazgatók, professzorok, kormányzók, polgármesterek, orvosok, nővérek, ügyvédek, lelkészek és papok elismerését vívta ki, akik e könyv szabályainak használatával hozzásegítettek másokat ahhoz, hogy tisztességes, becsületes és boldogabb életet éljenek.

Az út a boldogsághoz füzet és programok iskolákban való használatának több éves tapasztalatából merítve most létrehoztunk egy rendkívül hatékony eszközt, mellyel a pedagógus megmutathatja az utat egy kevésbé veszélyes és boldog élet felé: Az út a boldogsághoz tanári eszköztárat.
Ezt a csomagot DÍJTALANUL ajánljuk fel tanárok és közösségi ifjúsági csoportok vezetői részére, mivel ez egy létfontosságú eszköz, amely segít Önnek megállítani a közösségeinket sújtó erkölcsi romlást. Hatékony stratégiákat és gyakorlati eszközöket nyújt, és osztálytermekben és közösségi csoportokban való használatra készült.

 

A Tanári eszköztár hatékony eszközöket nyújt Az út a boldogsághoz józan észen alapuló elveinek oktatásához.

Az út a boldogsághoz tanterv segítségével a gyerekek megtanulják alkalmazni a tisztelet, tisztesség és megértés alapvető fogalmait.

Bár a Tanári kézikönyvet az állami és magániskolákban dolgozó tanároknak szántuk, ifjúsági programok és közösségi szervezetek is használják.

A kifejezetten tinédzserek és főiskolás korúak számára készített lecketervekbe bele van építve Az út a boldogsághoz 21 szabálya.

Ez a tanmenet egyedi, tárgyilagos módot nyújt arra, hogy bemutassuk a gyerekeknek a jó és rossz fogalmait, akik ennek köszönhetően helyes és eredményes döntéseket hoznak.

 

A Tanári eszköztár tartalma

 

Egy hatékony tanmenet, amely interaktív megközelítést alkalmaz olyan audiovizuális eszközökkel és gyakorlati tevékenységekkel, amelyek teljesen bevonják a tanulókat. A társadalmi célú hirdetések minden egyes szabályt megismertetnek velük, ezt követően pedig megnézik Az út a boldogsághoz filmet: a könyv teljes tartalmát filmesített változatban.

Az út a boldogságoz füzetek az Ön osztályterme számára. Két 12-es csomagot küldünk. Ha 24-nél több tanuló van az osztályában, díjtalanul rendelhet még két csomagot.

Az út a boldogsághoz poszterek segítenek a pedagógusoknak megszilárdítani az órákon elsajátított minden egyes szabályt. A tantermeken kívül az étkezőben és az iskola folyosóin is kitehetők.

Értékelési eszközöket is biztosítunk, melyek segítenek Önnek nyomon követni a gyerekek hozzáállásában és cselekedeteiben beálló javulásokat. Felmérések és statisztikai adatok útján el tudja különíteni azokat a területeket, amelyeket érdemes átvenni az órákon. A program előtt és után végzendő, a tanulók véleményét felmérő kérdőívek révén láthatóvá válnak a gyerekek hozzáállásában és döntéseiben történt javulások.

 

Az út a boldogsághoz használatával változást hozhat az iskolájában és a közösségében. Mi készek vagyunk segíteni Önnek. Cselekedjen még ma!

 

A díjtalan Tanári Eszköztárat a következő e-mail címem igényelheti:
azutaboldogsaghoz@azutaboldogsaghoz.hu

Course Features

  • Lessons 1
  • Quizzes 1
  • Duration 10 week weeks
  • Language English
  • Students 0
  • Assessments Self
  • Categories ,

Course Curriculum

Curriculum is empty

0.00 average base on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Write a review

  • Please wait...