Students Enrolled:
150 students enrolled
Course Review:
(0 review)
$6,000.00

Sorry! You can not buy this course right now. Please contact admin site for more information

Társadalom

azetikaboldogit

Course Overview

Sajnos olyan világban élünk, amelyben az erkölcstelenség és a bűnözés egyre növekszik. Az emberek nem képesek megoldani hétköznapi problémáikat, és így az alkoholhoz és droghoz menekülnek. A fiataloknak nincs jövőképük, nincsenek céljaik és a boldogságot a drogtól várják. Sokszor nem kapják és nem tanulják meg az erkölcsi értékeket és környezetük is gyakran az erkölcstelen viselkedés irányába tereli őket.

Ezt nem nézhetjük tétlenül!

 

Nézzünk pár statisztikai adatok Magyarországról:

Magyarországon a családok 47%-a nem képes megfelelő ételt nyújtani gyermekik számára. Magyarországon a lakosság 31%-a szegények mondható a statisztikák alapján. A magyar középiskolákban az illegális szerek fogyasztása már 40%. Az alkoholisták száma több, mint 800.000 ember. A felnőttek 71%-a boldogtalannak mondja magát. A gyerekek ötöde hagyja ott az általános iskolát úgy, hogy nem érti, hogy mit olvas. Negyedévvel esett vissza az egyetemisták száma 8 év alatt. És mindez azért, mert az embereknek nincsenek meg a tudásuk ahhoz, hogy egy sikeres, etikus és boldog életet alakítsanak ki, vagy épp rossz, hamis adatik vannak hozzá, mely az ellenkezőjéhez vezet.

Van módunk változtatni rajta!

 

Programjanikkal bárki segíthet másoknak egy jobb életminőség és a boldogság elérésében.

Amellett, hogy társadalmi csoportoknak, mint óvodáknak, iskoláknak, egyesületeknek, társadalmi szervezeteknek és más közösségeknek, családoknak és egyéneknek segítünk, hogy közösségükben, életükben visszaálljanak az emberi értékek, társadalmi, országos szinten is fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a sokszor elfeledett értékekre.

Célunk, hogy divatba hozzuk az etikát, az etikus viselkedést és hozzáállást az élethez a társadalomban.

 

Ezért időre-időre felhívjuk az emberek figyelmét az értékekre forgalmas tereken, utcákon, bevásárló központokban, közösségi rendezvényeken és kezükbe adjuk a tudást egy boldogabb és sikeresebb élethez Az út a boldogsághoz könyvecskén keresztül.

 

Szeretne Ön is változtatni a hanyatló társadalmunkon, vagy közvetlen környezetén?

Szeretné, hogy az Önökhöz is elmenjünk?

 

Keressen minket: azutaboldogsaghoz@azutaboldogsaghoz.hu

Course Features

  • Lessons 1
  • Quizzes 1
  • Duration 10 week weeks
  • Language English
  • Students 150
  • Assessments Self
  • Categories ,

Course Curriculum

Curriculum is empty

0.00 average base on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Write a review

  • Please wait...