A családok a legalapvetőbb építőkövei a társadalomnak. Nagyon értékes és nagyon nemes egység. Mégis gyakran szomorúságokkal, tanácsatalanságokkal, viszontagságokkal teli az életük. Ehhez nyújtunk segítséget programjainkkal.

 

Párkapcsolati szeminárium 

Párkapcsolati szemináriumunkon többek között választ, illetve segítséget kap az alábbiakhoz:

  • Hogyan találja meg a nagy Ő-t?
  • Ha már megtalálta a nagy Ő-t, hogyan tartsa fenn a szerelmet évek, évtizedek múltán is?
  • Ha jelenlegi kapcsolata megpróbáltatásokon megy keresztül, hogyan emelkedjenek ki a hullámvölgyből és tartsanak ismét egy virágzó, szeretettel és közös célokkal teli élet felé.

Konkrét szemináriumainkról Eseménynaptárunkban tájékozódhat.

 

Gyermeknevelés szeminárium

Sokan mondják, hogy lázadókorszak van. Vagy természetes a nézeteltérés, hisz a gyerek teenager. Vagy hát a generációs különbség az oka a problémáknak.

De mi tudjuk, hogy mi szülők a szívünk mélyén nem értünk ezzel egyet. Ha Ön sem és szeretné, hogy gyermekével harmónikus legyen kapcsolata egészen a csecsemőkortól a felnőttkor küszöbéig és tovább, örömmel várjuk gyakorlatias szemináriumainkon, ahol konkrét kérdéseire is választ kap.

Konkrét szemináriumainkról Eseménynaptárunkban tájékozódhat.

 

Családi nap játékos Boldogság-pályával

Örömmel szervezünk kreatív, játékos programot gyerekeknek, szülőknek közösségi, városi programokon, bevásárló központokban, sporteseményeken, ahol a gyerekek játékos feladatokon keresztül megismerik, hogy miért mutassunk jó példát, miért óvjuk a környezetünket, miért mondjunk igazat, miért tiszteljük a szüleinket és miért legyünk szorgalmasak. Mindezt egy Boldogság Útlevél segítségével és ajándékkal a játékos pálya végén.

Ha szeretné feldobni egy értékes és különleges családi, vagy gyerekprogrammal rendezvényét, keressen meg minket, tölse ki az alábbi érdeklődő adatlapot: