A Legjobb Benned Van!

Mini koncerttel egybekötött interaktív előadás

(Az Etikus Iskola Program egy eleme)

Pedagógusok, diákok és szülők a megmondhatói, hogy mennyi lelki fájdalmat okoz az iskolák mindennapi életében egymás megértésének, tiszteletének hiánya, a szabályok ismeretének és a szabályokkal való egyetértés hiánya, a szabályok semmibe vétele és legfőképp az iskolai agresszió különböző megnyilvánulásai.

A tinédzserek halmozottan vannak kitéve a társadalom, környezet által kínált, médián és közösségi médián keresztül által kínált negatív példáknak, negatív mintáknak. Többek között emiatt is sokszor nem egyszerű a fiataloknak különbséget tenniük az értékes és értékesnek beállított, de értéktelen minták, példák között, mint a drog, káros szenvedélyek által kínált hamis boldogság, egymás kijátszása, könnyed párkapcsolatok, hűtlenség, a külsőségek túlzott fontossága, vagy akár az, hogy azonnal mindent akarni, elérni, báminemű teljesítmény nélkül, és még folytathatnánk a sort.

Interaktív előadás gimiseknek

Az Interaktív Előadás

Az Interaktív Előadás kifejezetten a tindézserek nehézségeire, kérdéseire ad választ, valamint segítséget nyújt eligazodni az életben, hogy képesek legyenek dönteni a helyes és helytelen között, hogy nagyobb megértéssel, elfogadással és együttműködéssel legyenek egymás iránt és növekedjen motiváltságuk jelenük és jövőjüket illetően és képesek legyenek azt jól alakítani, hosszú távon, saját maguk és környezetük örömére.

Az előadást egy olyan ismert művész, Horányi Juli énekesnő tartja, aki maga is példát mutat életével, művészetével, etikus hozzáállásával az élethez, aki maga is találkozott tinédzserként az élet és annak a korszaknak a nehézségeivel, az agresszió különböző megnyilvánulásaival, a kirekesztéssel, a tisztelet hiányával és az élet által felkínál hamis értékekkel. A minikoncerttel egybekötött előadás így nagyon bensőséges, baráti és végtelenül őszinte, ami ténylegesen megérinti a tinédzserek szívét.

 

Kinek szól az előadás?

Az előadás díjmentes és összevont középiskolai évfolyamoknak, elsősorban teljes iskolának lehet igényelni. Ebből kifolyólag az előadáshoz megfelelő helység tud lenni egy tornaterem, közösségi terem vagy éppen egy aula.

 

Előadás hossza

Az Interaktív előadás körülbelül 1,5  óra hosszú, mely függ a diákok kérdéseinek, mondandóinak mennyiségétől, így célszerű az Interaktív előadást az utolsó órákra, tematikus napra, vagy iskolanapra igényelni.

Az előadás önmagában is nagy segítség a tinédzsereknek, azonban nagyszerű kiegészítése tud lenni a következő óráknak, témaköröknek:

  • életvitel,
  • erkölcstan, etika
  • társadalomismeret
  • iskolai tematikus napi program.

Szeretné A Legjobb Benned van! mini koncerttel egybekötött interkatív előadást iskolájában vagy osztályában?

 

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Érdeklődés díjmentes iskolai / óvodai programok iránt

További iskolai programok

Iskolai Etikai Kódex
Iskolai Elfogadás Program
Etikus Iskola Program
A legjobb benned van! interaktív előadás középiskolásoknak

További iskolai előadások

Agresszió kezelési előadás tanári karnak
Hivatásom tanár - motivációs előadás
Gyereknevelési előadás szülőknek

További óvodai program

Óvodai Elfogadás Program