Támogatás

Legyen Ön is része egy pozitív változásnak!

Támogassa célunkat Ön is!

Építsünk egy jobb világot!

 

Célunk, hogy divatba hozzuk a csaknem elfeledett értékeket a társadalomban, a közösségekben és egyéni szinten is. 

Célunk, hogy megállítsuk az erkölcsi hanyatlást, mely egyre erőteljesebb napjainkban és sajnos olykor még divatos is.

Célunk, hogy a valódi értékek legyenek az értékek, és az értékesnek beállított értéktelen dolgok ne legyenek kívánatosak a társadalom számára.

Úgy gondoljuk, hogy nem mindegy, hogy mit közvetítünk, hogy mire tanítjuk gyerekeinket, hogy milyen példát mutatunk, hiszen a mai életünk mellett a jövő társadalmát is formáljuk és ez mindannyiunk felelőssége. Ezért is külön figyelmet fordítunk a jövő generációjára azzal, hogy díjmentes programokat biztosítunk óvodák és iskolák számára, mely az alapvető erkölcsi értékekre tanítja a gyerekeket és amelyen eddig több ezer gyermek, közel ezer pedagógus és közel kettőszáz iskola vett részt.

Programjainkat úgy dolgoztuk ki, hogy segítsék visszaállítani és kívánatossá tenni a jó példát, a becsületességet, barátságosságot, összefogást és sikerességet a közösségekben és egyéni szinten egyaránt.

ÍZELÍTŐ PROGRAMJAINKBÓL

Támogatása igen értékes számunkra, hiszen a támogatások teszik lehetővé, hogy minél több emberhez elérjünk és minél több emberhez, társadalmi csoportokhoz, gyerekekhez, óvodákhoz, iskolákhoz, családokhoz elvigyük az alap emberi értékek fontosságát és divatba hozzuk országosan az értékeket, a jó példát, a becsületességet és a barátságosság és az együttműködés fontosságát.

 

Minden támogatás rendkívül nagy érték számunkra!

Támogatás

Tegyük jobbá a világot!

Adományozás banki átutalással

 

Ha nem bankkártyával, hanem banki átutalással kívánja támogatni célunkat, akkor az alábbi adatok segítségével megteheti.

 

Bankszámlaszkámunk:
(Céges adományokról adóigazolást állítunk ki, ezért céges átutalása esetén a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel adószámát is.):

 

Magyarországon belüli utalás esetén:

Kedvezményezett neve:
Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány

Bankszámlaszám: OTP 11716015-21451566

Kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy adomány.

 

Külföldi utalás esetén:

Kedvezményezett neve:
Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány

IBAN: HU26117160152145156600000000
SWIFT: OTPVHUHB

Kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy adomány / donation.

Paypal-lal történő utalás esetén:

https://www.paypal.me/TWTHHUN

Köszönjük támogatását, sokat jelent számunkra és mindazon egyének, csoportok, közösségek számára, akiknek az Ön támogatásával tudunk segíteni egy értékesebb, etikusabb és így boldogabb és sikeresebb életet élni, valamint építeni egy őszintébb és barátságosabb társadalmat.